19.08.2023
Полезни и практични приложения за телефон

Полезни и практични приложения за телефон

Ще ви представим десетте най-полезни приложения в България като някои от тях са полезни, други са готини, трети пък ще ви спестят пари, но истината е, че почти всички ще са ви от полза всекидневно.

Snapseed

Определено на всички им се иска да имат готини снимки за инстаграм и другите социални мрежи, но не искате да давате пари за подобрения, ето едно наистина добро решение за вас. Безплатното приложение snapseed може да използвате за обработка на всичките си снимки напълно безплатно и с него може да променяте контраста, цветовете, перспективата и какво ли още не. Не може да променяте формата на лицето, очите и така нататък, но ако искате снимките ви да изглеждат една идея по-професионални и по-добри, то това е приложението за вас.

RAM and GAME booster

Сигурни сме, че голяма част от вас играят мобилни игри на телефона, ако е така може би вече сте се сблъсквали с проблема на бавния телефон. Тогава за вас е приложението RAM and GAME booster. То значително ще подобри представянето на телефона ви като това приложение помага за освобождаване на рам при стартиране на по-тежки игри, което спомага за по-гладка и безпроблемна игра. настройките на RAM and GAME booster може да зададете приоритетите, което при нужда води до освобождаване на точно толкова памет, колкото е нужна за да не бъде възпрепятствана играта. Не си мислете, че това приложение ще превърне телефона ви в мобилна гейминг машина, но със сигурност ще помогне. Тук е важно да спомена, че това приложение не е безплатно. То струва 1,6 лв.

BOOM

Наскоро открихме приложението BOOM и то определено промени телефонът ми. Работата е там, че не винаги когато съм на палатка или пия кафе на терасата имам преносима колонка, а телефона ми не е с чак толкова добър звук. Поне докато не открих това приложение, което ви дава разширени възможности за коригиране на звука на смартфона, което включва еквалайзер, поддръжка на аудио форматите, както и 3D surround за още по-въздействащо преживяване докато слушате любимите си парчета. Страшно полезно е, а и е безплатно.

ZEDGE

В приложението ZEDGE може да откриете всякакви ринг тонове, песни, звуци и какво ли още не. Така много лесно може да персонализирате телефона си абсолютно безплатно.

Kinemaster

 Kinemaster е много удобно приложение за телефона за обработка на видео. Може би е най-популярното приложение за видео обработка на мобилен телефон и ще ви бъде полезно, ако искате да се занимавате, но няма да компютър, който да обработва клиповете ви. Още по-хубавото е, че спокойно може да записвате своите видеа директно от Kinemaster и така не се налага да прескачате от апликация на апликация.

Xender

Случвало ли ви се е спешно да ви трябва флашка, за да си принтирате нещо в местното фото, но така и да не можете да я намерите. Ако все пак някога попаднете в тази ситуация на помощ ще ви дойде приложението Xender. На практика то ще превърне вашия телефон във флашка, с която лесно да обменяте файлове от компютъра при това без да ползвате кабели.